top of page

Biopati - en vej til sundhed

 

Lidt information om mig

Jeg er 62 år og blev uddannet biopat i janaur 1984. At arbejde med komplementære behandlingsformer er en meget dynamisk proces, og den første uddannelse som biopat, da jeg var 21 år, har naturligt ført til mange flere uddannelser:

 

  • Phytoterapeut med speciale i medicinske planter.

  • Titlen naturopath i biologisk medicin kom til, da den danske biopattitel ikke dækkede behovet for at blive forstået i udlandet.

  • ”Skab dit liv terapeut”.

  •  - og en stribe andre kortere og længere kurser gennem livet. 

 

Jeg sætter en ære i at henvise til andre, der er specialiseret i andre behandlingsformer eller har en special viden, du kan have gavn af i dit forløb.

 

Jeg uddanner biopater og naturopather

Jeg er leder af Institut for Biologisk Medicin, som uddanner biopater og naturopather, og det har jeg været siden 1987 - dog afbrudt af en periode, hvor jeg var direktør for det hedengangne HerbResearch, som udviklede kosttilskud og naturlægemidler til det skandinaviske marked.
Læs mere på
www.biologisk-medicin.dk

 

Skribent og nu redaktør af sund-forskning

I alle årene har jeg desuden skrevet bøger og arbejdet for to ugeblade: Alt for Damerne og SØNDAG, hvor jeg i sidstnævnte havde en brevkasse om komplementære og alternative sundhedstips og behandlingsmetoder.

 

Mit liv som behandler, skribent og redaktør har altid været med fødderne solidt plantet på jorden. Og gerne med baggrund i videnskabelige studier på planter, vitaminer, mineraler og fedtsyrer, der har været min store passion. Det gjorde, at jeg for ca. 14 år siden skabte sund-forskning, et magasin, du kan købe i helsekostbutikker samt på diverse klinikker i Danmark.


Du kan se mere her på www.sund-forskning.dk

 

Jeg har skrevet bøgerne:
Sunde børn bli´r stærke voksne.

Raske børn er glade børn.

Sundhedshåndbogen sammen med Pernille Lund.

Behandling af heste sammen med Susanne Luup.
Sundhedshåndbogen udgivet i 2018.
... samt flere andre småbøger om
Allicin.
Rosenrod.

Ginseng og Bacopa monniera

Etc. 
m.m.

marianne palm redigeret.jpeg
bottom of page