Klinikken i Valby

Jeg tilbyder flere muligheder for at finde en vej til sundhed:


1. En "visitation" til kr.250,-. Her får du tilsendt et spørgeskema pr. mail som optakt til en 20 min konsultation. Du får mit bud på, hvilke typer af behandlere du vil få bedst hjælp af.
Hvis vi sammen finder ud af, at du skal gå hos mig, fratrækker vi de 250,- fra konsultationen.

 

2. En biopatisk/naturopatisk analyse tager ca. 1-1,5 time og koster kr.1100.- Her får du en konsultation med vægt på at finde årsagerne til dine eventuelle problemstillinger og et forslag til et regenerationsprogram, der ofte indebærer forslag til kostjusteringer, vitaminer, mineraler, fedtsyrer, urter etc.

 

3. Om nødvendigt henviser jeg til en infrarød scanning, der er en analyse, der kan fortælle i hvilken grad, du har inflammationer. Læs og se mere på irscanning.dk, hvor du også finder priserne. IR-klinikken ligger på samme adresse i Valby, men er en klinik, der er uafhængig af min.

 

Kom i god tid med tog eller find en p-plads

 

Opgang 20 finder du lige uden for gitteret, som omgiver det meste af fabrikken og er den opgang, der er tættest på naboen Lundbeck.


Parkering kan ske på de små villaveje rundt om fabrikken (gratis) - men kom i god tid, det kan være svært at finde en plads. Du kan også parkere ved Ny Ellebjerg Station, hvor der er betalingsautomater.

Adresse i Valby

Carl Jacobsens Vej 20, opgang 20, 2.sal

2500 Valby

 

Vi bor i Kapselfabrikken, som ligger lige overfor Ny Ellebjerg Station.
 

Kontakt

info@mariannepalm.dk

Jeg træffes bedst pr. mail ellers 50 93 70 40