Visitation

Få et overblik for bare 250,- før du bestiller tid hos mig eller en anden behandler.

Er du (også) faret vild i de mange muligheder for behandling i og udenfor det almindelige sundhedssystem? Kunne du tænke dig på bedst mulig vis at blive hjulpet til at finde den rette behandler for dig?

 

Så tilbyder jeg en mulig løsning via en indledende samtale for bare 250,-.

Mit kendskab til behandlingsformer er stort, og gennem 32 år har jeg oparbejdet et kendskab og netværk til rigtig mange forskellige typer af behandlere. 
Du skal, inden du bestiller en tid til visitation, udfylde en journal på mail til mig. Skriv til info@mariannepalm.dk

 

 

 

Journal og efterfølgende formøde

En "visitation" eller "formøde" koster bare 250,- og består af en journal, du får tilsendt pr. mail med en række spørgsmål om nuværende og tidligere problemer. Prisen inkluderer en konsultation på 15-20 minutter, hvor vi finder ud af, hvilken behandlingstype du har mest brug for. 

 

Finder vi sammen ud af, at du har mest glæde af en konsultation hos mig, koster det kr. 850, - for en fuld konsultation, da vi trækker prisen på visitationen fra. 


Måske finder vi ud af, at du har brug for en infrarød scanning til måling af inflammationer. Den skal betales separat ligesom andre analyser, da den foregår i samarbejde med andre klinikker

Her er nogle eksempler

Mange tænker, at de skal til biopater, hvor de egentligt vil få mere glæde af akupunktur, fordi der er tale om en samling af symptomer eller problemstillinger, der bedst kan afhjælpes med den klassiske kinesiske akupunktur. 


Andre har måske netop brug for en biopat, som kan vejlede i vitaminer, mineraler, urter, fedtsyrer og kostplaner, der hjælper dig med at nå dine mål.


Måske har du tænkt, at din stress skal klares hos en zoneterapeut, men i virkeligheden har du brug for at få sat ord på de mange følelser, der har hobet sig op i stressperioden. 

Eller måske en kombination af de to behandlings-former. 

Rigtig mange klienter kommer til mig, fordi de tænker, at jeg bedst kan hjælpe dem, men mange går forgæves, fordi jeg sender videre til andre behandlere med det samme. 

Skriv til mig på

info@mariannepalm.dk

Marianne Palm

Carl Jacobsens Vej 20, opgang 20, 2.sal

2500 Valby

 

Tlf.: 50 93 70 40

Mail: info@mariannepalm.dk

DOThouse media group       |      CVR-nr.: 53 83 21 56