top of page
En fuld konsultation inkluderer

Et specifikt og individuelt regenerationsprogram med forslag til vitaminer, mineraler, fedtsyrer, urter og andre midler til at regulere organer og organsystemer.

En kostplan eller forslag til kostændringer hvis det er nødvendigt.

 

Mine forslag er aldrig baseret på tidens trends om at droppe det ene eller det andet, men er baseret på en hel specifik rådgivning om kostens betydning i forhold til de problemstillinger, du kommer med.

 

Fx tror jeg ikke på, at en hel generation pludselig ikke kan tåle gluten. Det handler om at spise langtidshævet fuldkornsbrød fremfor al for meget hvidt mel uden næringsstoffer. Måske netop du har det svært med gluten, men det kigger vi på, for så skal der kigges på de bagomliggende årsager i fordøjelsen. 

 

Jeg bruger gerne masser af tid på at give dig et overblik over, hvordan du kommer videre fra de problemstillinger, du måske har i dag, og som du gerne vil ændre på.
Jeg tror på, at viden fører til forvandling.

Og jeg er kendt for at sende videre til andre behandlere og fageksperter, hvis det er nødvendigt. 

Veje til sundhed

Der er mange veje til sundhed, og en biopat/naturopath ibm er uddannet til at arbejde med alle organsystemer, opdage hvis der er forskellige belastninger i kroppen og ikke mindst at opstille et program, som er ufanatisk og bygger på en individuel vurdering, skræddersyet til dig. 

Vi henviser gerne til andre eksperter, når det er nødvendigt, hvilket det sagtens kan være, fordi sygdom efter vores bedste opfattelse sjældent opstår på grund af en enkelt årsag, men er en sum af belastninger. Derfor er vi veluddannet i andre behandlingsformer og hvad det almene sundhedssystem kan tilbyde af muligheder, som din læge og du måske ikke har haft jeres opmærksomhed på. 
Når så mange belastninger som muligt minimeres eller elimineres, og vi sætter din krop i gang med at regulere de mange organsystemer, kan der ofte ske en klar lindring af symptomerne. 

bottom of page